Visszajelzések laminált padló vásárlás után

- Otthon - december 19, 2023
laminált padló
114 views 3 mins 0 Comments

Hosszasan lehetne szakértői szemmel sorolni, hogy miért érdemes laminált padlót telepíteni otthonunk különféle helyiségeibe. Most azonban szeretnénk inkább a vásárlói élményekre fókuszálni, hiszen mindig ez a leghitelesebb referencia. Lássuk tehát, hogy miért is annyira népszerű a laminált padló, illetve miért érdemes azoknak is ezt választani, akik eddig még távol álltak tőle.

„2002-ben költöztünk be az újdonsült kertes házunkba, amely egy óriási előrelépés volt az életünkben, hiszen korábban egy szűk, leamortizált lakásban laktunk. Meghökkentő élmény volt átélni, hogy az egyik legkellemesebb élményt az nyújtotta a birtokbavétel utáni napokban, amikor a laminált padlónkon lépegettünk és fészkelődtünk. Ez a parkettatípus akkoriban terjedt el igazán, így nem gondoltuk, hogy ennyire kényelmes és esztétikus lesz. A sima és fényes felület magával ragadó volt, ugyanis korábban egy olyan hajópadlónk volt, ami egy idő után göröngyössé és szálkássá vált. Arra is emlékszem, hogy eleinte alig hittük el, hogy a laminált padló nem is valódi fából készült.” (Anett, Budapest)

„A lakásfelújításunk során a laminált padlót eleinte hátrébb soroltuk az opciók között. Az volt az eredeti tervünk, hogy lehetőleg igazi szalagparkettát tegyünk a nappaliba és a hálószobába. Szeretjük a klasszikus stílust, ráadásul a lakásunk is egy historikus házban helyezkedik el. Végül részben anyagi okokból, részben szakmai meggyőződésből mégis laminált padló került az említett helyiségekbe. Ahogy jobban megismertük a speciálisabb készleteket, egyre közelebb kerültünk az elképzelt nívóhoz. Kiderült, hogy vannak vastagabb, rusztikusabb darabok is és a mintázat tekintetében is sikerült megtalálni a tökéletes típust. Amikor pedig meg tudtuk, hogy a kívánt geometrikus lerakás is kivitelezhető, akkor véglegessé vált a döntésünk.” (Eszter, Pécs)

TAGS: